Ayuntamiento

Oferta Pública

-

 • Oberta

  CONVOCATÒRIA I BASES QUE HAN DE REGULAR EL PROCÉS SELECTIU PER COBRIR UNA PLAÇA D'ADMINISTRATIU/VA A SERVEIS SOCIALS I CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL.

  Descripció CONVOCATÒRIA I BASES QUE HAN DE REGULAR EL PROCÉS SELECTIU PER COBRIR UNA PLAÇA D'ADMINISTRATIU/VA A SERVEIS SOCIALS I CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL.

  Dates Instàcies del del 24 de març i fins 22 d'abril

   tauler.seu.cat

 • Oberta

  BORSA DE TREBALL D'AUXILIARS DE POLICIA D'ESTIU

  Descripció BORSA DE TREBALL D'AUXILIARS DE POLICIA D'ESTIU

  Dates Instàncies del 18/3/2021 al 7/4/2021

   tauler.seu.cat

 • Oberta

  PUBLICACIONS

  Descripció ANAR A L'e-Tauler

  Dates ANAR A L'e-Tauler

   tauler.seu.cat

 • Oberta

  NOVETAT A PARTIR DE L’1 D’ABRIL DE 2021

  Descripció NOVETAT A PARTIR DE L’1 D’ABRIL DE 2021IMPORTANT PER A TOTS ELS PROCESSOS SELECTIUSPer a la participació en un procés selectiu, cal presentar una instància genèricai adjuntar-hi la relació d’experiència professional, mèrits i formació que es vulguin acreditar. Les instàncies es poden presentar: De forma telemàtica mitjançant l'apartat Tràmits de la pàgina web de l'Ajuntament de l’Escala. Presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o en altres administracions públiques. Per correu certificat (presentat en sobre obert per ser segellat pel funcionari de correus abans de la seva certificació). En aquest últim cas, caldrà que es comuniqui per correu electrònic abans de la finalització del termini de presentació de sol·licitud a l'adreça: recursoshumans@lescala.cat

  Dates A PARTIR DE L’1 D’ABRIL DE 2021

 • Oberta

  Enunciats proves Realitzades

  Descripció Enunciats proves

  Dates -